HU EN FR

Hátsó csülök

Első csülök

Bárány Belsőségek-Máj, vese, szív, tüdő, nyelv

 

Bárány Lapocka- csonttal

Bárány Comb-csonttal

Bárány Gerinc-rövid karaj csonttal

Bárány Nyak- csonttal szeletelve

Bárány Szűz- párban

Bárány Gerinc- French Racks- egyben

Bárányhúsból készült ételeink

Készítette: www.momentsphotography.hu

Készítette: www.momentsphotography.hu

Készítette: www.momentsphotography.hu

Készítette: www.momentsphotography.hu

DESIGNFood Antonio photography

DESIGNFood Antonio photography

DESIGNFood Antonio photography

Bárányok

Készítette: www.momentsphotography.hu

Állatainkat a magyar és uniós szabványok betartásával vágóhídi vágással vágatjuk! A vágási súly alatt a már levágott állat nettó súlyát kell érteni.

 

1.  Tejes bárány I.: 5-8,00 kg vágási súly közöttiek

2.  Tejes bárány II.: 8,01-11,00 kg vágási súly közöttiek

3.  Pecsenye bárány I.: 11,01-14,00 kg vágási súly közöttiek

4.  Pecsenye bárány II.: 14,01- kg felettiek

5.  Bárány belsőség

6.  Ürü: 18 kg feletti vágási súlyúak

7.  Anyajuh-birka 18 kg feletti vágási súlyúak

8.  Nyers gyapjú

 

Vevőinket közvetlenül és/vagy saját forgalmazó cégünkön keresztül szolgáljuk ki!

 

Élő bárányt nem értékesítünk!

 

Árakat kérésre adunk ki!

 

 

Engedély számok:        Tenyészetkód: 4745732

FELÍR azonosító: AA0074573