HU EN FR

A bárányok születésüket követően 6 hétig folyamatosan az anyjukkal vannak, így mindig elérhető a tejzsírban, ásványi anyagokban gazdag anyatej. Hat hetes kor után hízóbárányokká válnak, már csak árpát, zabot, kukoricát és szénát kapnak, egészen addig míg el nem érik a választást. Ekkor kollegáim szakszerűen kiválasztják, hogy melyik állat kerül továbbtenyésztésre, melyik állat vágásra. A kosok – hímivarúak – vágásra kerülnek, közülük számos állatot herélnek, hogy ürüket neveljünk. Ez az egyik legértékesebb húsok egyike. Az állat egy éves korára eléri végtömegét, nem bocsát ki hormonokat, mozgásában nem korlátozott, ezért márványozott a húsuk.

Készítette: www.momentsphotography.hu

A leválasztás a másik nemnél az anyajuhok esetén, úgy alakul, hogy egy részük kerül továbbtenyésztésre, ők viszik tovább a vérvonalat, és feladatuk a szaporodás.

Minden állatot kollegáim felügyelnek, gondoznak. Fontos, hogy az állatokat mindig szakszerűen ellenőrizzék, és jólétükről a nap 24 órájában gondoskodjanak. Ezért tudunk ilyen jó minőséget biztosítani Vevőink részére, akik értékelik a jó alapanyagot.

 

 

Készítette: www.momentsphotography.hu