HIVATALOS KÖZLEMÉNY

 

 

 

Tisztelt Magyar Gasztronómiai Egyesület!

Tisztelt Gault&Millau!

 

 

 

Tisztelt Elnök Úr!

 

A Keleméri Báránykák, Keleméri BárányR  védett márka, és védjegy az alábbi hivatalos közleményt közlöm Önökkel.

 

Balogh- Nagy Erzsébet a Keleméri Báránykák, Keleméri Bárány tulajdonosa, 2015.04.01.-én tudomásunkra jutott információ szerint, a MOM parkban lévő A Húsbolt, és a Budagyöngye Bevásárlóközpontban lévő Húsbolt Károly József hentes nevéhez köthető üzletekben a VÁSÁRLÓK TUDATOS MEGTÉVESZTÉSE TÖRTÉNIK. A nevezett üzletek Keleméri Bárány néven értékesítenek friss húst, ami semmilyen formában nem lehet vállalkozásunk termékei. Az említett üzletekkel NEM ÁLLUNK üzleti kapcsolatban, és SOHA nem szállítunk bárányhúst, valamint a jövőben sem fogunk. Felháborító, hogy ezek az üzletek az igazoltan világszínvonalú Keleméri Bárány nevével visszaélve próbálnak extra haszonra szert tenni, és ezt a tulajdonos tudta, és ismerete nélkül teszik.

 

Ezúton kérem, felszólítani az érintett üzleteket, hogy haladéktalanul távolítsák el a védett márka, védjegy megnevezéseket üzleteikből, és írják ki, hogy: A vásárlók tudatos megtévesztése történt üzleteikben a Keleméri Bárány esetében!

 

Vállalkozásunk nem engedheti meg magának, hogy ezeket a folyamatos visszaéléseket, jogsértéseket ne terelje jogi és hatósági útra!

 

Kérem, honlapjukon és Facebook oldalaikon ezen közleményt, teljes tartalommal feltüntetni szíveskedjék!

 

Köszönöm együttműködésüket!

 

 

Üdvözlettel: Balogh-Nagy Erzsébet